Σε απόκριση στον Coronavirus (COVID-19), σε αυτήν την ιδιοκτησία ισχύουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής

Rentaki Βίλες Διαμερίσματα Boutique Hotel- Λίμνη Κεριού Ζάκυνθος

Select Language : EN GR IT DE

Καλώς Ήρθατε στο Boutique Hotel "Rentaki Villas"

Το συγκρότημα «ΡΕΝΤΑΚΗ ΒΙΛΕΣ» βρίσκεται στην περιοχή ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΙΟΥ στο Ν.Δ. άκρο του Νησιού της Ζακύνθου. Απέχει από την παραλία και το μικρό λιμανάκι μόλις 200 μέτρα.

Είναι πολύ κοντά σε Φούρνο, Σούπερ Μάρκετ, Ταβέρνες, Μπάρ και πολύ μακριά από τον θόρυβο, μέσα στις αιωνόβιες ελιές, με θέα τον κόλπο του Λαγανά και το Μαραθωνήσι.

Είναι κατασκευής 2003 και αποτελείται από 10 επιπλωμένα πολυτελή διαμερίσματα. Το κάθε διαμέρισμα διαφορετικό. Διαφορετικό χρώμα παντού από τα πλακάκια μέχρι το φλιτζάνι, διαφορετικά έπιπλα. Το κάθε ένα με το όνομά του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του.

Όλα άνετα, μεγάλα, καλοφτιαγμένα, με σημασία στις πιο μικρές λεπτομέρειες εγγυώνται πολυτέλεια άνεση και ηρεμία στους επισκέπτες τους.

Το συγκρότημα Rentaki Villas είναι ένα 100% πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο (Eco Friendly). Παράγουμε πάνω από το 100% της ενέργειας που χρησιμοποιούμε (χρησιμοποιώντας τον ήλιο). Ανακυκλώνουμε και χρησιμοποιούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.

Rentaki Villas Apartments Zakynthos Rentaki Villas Apartments Zakynthos Rentaki Villas Apartments Zakynthos Rentaki Villas Apartments Zakynthos